lördag 21 november 2009

det bidde en sjal till. Nu till dottern



Jag ber om ursäkt för mina fåtaliga inlägg i stickbloggen. Men jag har varit sjuk i influensan, barnen har varit sjuka och när jag kom tillbaka till jobbet så har jag haft så mycket att göra att jag knappt hunnit äta.

Nu håller jag på att mellan allt jag gör, sticka julklappar till släkt och vänner. Det är så kul att göra egna julklappar. Men jag har även hunnit med att klämma in en rosa/vit sjalk åt dotter. jag gjorde den på beställning från henne eftersom hon ville ha en.

Jag har stickat rätstickning på restgarner som jag har fått, så jag har ingen aning om vad det är för garn.

Och visst blev den fin?

torsdag 12 november 2009

Tävling! Vinn boken Veckans Middag.

Det är en tävling på En bokcirkel för alla. Om du vill vara med och vinna boken Veckans Middag, så kan du klicka in här.

tisdag 3 november 2009

Har sticka en sjal till en nyfunnen vän från Texas

Igår hade jag besök ab en nyfunnen vän från Texas. Vi har lärt känna varandra över nätet och nu passade hon på att hälsa på mig när hon är i Sverige för at utbilda sig inom sitt jobb. Och vad ger man en nyfunnen vän, om inte en stickad sjal? Som jag har stickat själv såklart.

Det garn jag har använt är Järbo Duo, en enkelt garn att sticka i. Jag använde mig av stickor nr 15 (rundstickor för då får hela plats) Rätstickning hela vägen. Jag använde mig av ca 150 gram garn.

Blog Widget by LinkWithin
Bookmark and Share