onsdag 16 december 2009

Förlåt mitt ofrivilliga uppehåll!

Jag fick ett mail från en läsare att jag borde uppdatera mer här på bloggen. Och hon har rätt.
Jag har stickat en del, men tyvärr så har min kamera sagt tack och hej leverpastej. Sorgligt nog. Och vad är en stickblogg utan snygga bilder?

Iallafall så har jag stickat ett par till Lovvikavantar åt min dotter, ett par röda. Det är så enkelt och kul att sticka Lovvika vantar. Det är en bra förstvante stickning att testa. Här finns Lovvika mönster som jag använder, och Lovvika garn är rätt så billigt.

Jag köper nästan allt mitt garn här.Och förra veckan så var jag in där för att få lite inspiration och då såg jag en fuskpolo i deras skyltfönster. Och om du rullar ner den här sidan så ser en bild på en mössa och fuskpolo i Eskimågarn. En sån polo, i samma färg stickade jag. Man använder rundsticka nr 10 och fyra nystan Eskimå, och så stickar du resår runt (2 räta, 2 aviga) Skitsnygg och jätteskön är den. Dessutom så stickar man den på ett kick!

Nu har jag fått låna en kamera, så jag ska hem och fota så att ni får bildbevis.

4 kommentarer:

Nadja sa...

tack för uppdateringen ;)
mitt mail var inte menat som en ilsk uppmaning, mer som en uppmuntrande önskning. hoppas du tog det på rätt sätt.
den där storpolon har jag också stickat! I 4 eskimå, fast jag körde på 4r 4a. Och den huserar i "min" garnbutik här i stan :) Uppstickad på beställning.
Sköt om dig och jag ser framemot mer uppdatering, med eller utan bilder.

Karin Bergh sa...

Jag förstod att det var uppmuntran och tog det så =) det är bra att få påminnelser då och då.
Tack för att du gillar min blogg =)

Rosenvante sa...

Tur vi får veta varför du är tyst, man vet ju aldrig med bloggarna varför det helt plötsligt bara tystnar. Ser framemot foton.

Mia stickar sa...

Den affären var jag in på när jag var i Stockholm. Där fanns ett mohairgarn som absolut ville följa mig hem! Så jobbarstickningen följer med i en påse från sticka. Kul att du är tillbaka!cationfe

Blog Widget by LinkWithin