fredag 20 mars 2009

Budar på tradera hela tiden

Nu har jag varit på Tradera igen och budat på garn. Jag kan bara inte låta bli att göra det. Jag har nämligen en fadäs för 100% ullgarn och budar på alla roliga färger i ullgarn som finns där. Det är ju alltid bra att ha liggandes hemma så när man får en idé till något så är det bara att använda det. Nu har jag en idé om att sticka en tröja med prickar till dottern. Jag håller ju på att sticka pulsvärmarna polka dots och fick då idén till en prickig tröja. Jag tror att det kan bli riktigt snyggt. Och då funerar jag på en röd tröja med prickar i grått och svart. Vi får se. Hon brukar få vara med och välja färg och då brukar det landa i rosa och lila.

5 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Farligt, farligt. Har precis bestämt at ta en paus, det blir lite mycket efter ett tag och man måste även använda av lagret. Säkert handlar man på andra ställen i stället.

Karin sa...

Jag vet..hmm..har också en tanke på att lugna ner mig lite i budandet..

Rosenvante sa...

Känner precis igen mig. Jag körde stenhårt en vecka och bestämde mig att sluta och så var jag där igen och budade på bok och mönster. Men nu är det slut budat för ett tag. Har nämligen packat ner alla garn i lådorna och det finns inte plats för ett enda nystan till. (om jag nu inte ska köpa fler lådor :D)

Mia stickar sa...

jag har kommit mig så långt som till att skaffa ett användarnamn! Men jag har inte budat på nåt än!

Sara sa...

Jag vann mitt första bud i veckan. Det ska bli spännande att se garnet uppfyller mina förväntningar.

Blog Widget by LinkWithin