torsdag 12 mars 2009

mycket trevlig och givande sockkurs.

Igår var jag på sockkurs för att lära mig att sticka hälen. Hur kul som helst. Och det var enklare än vad jag hade tänkt mig och flöt på ganska bra, trots allt. Vi var en del som ville lära oss att sticka sockor och det var en jättetrevlig och mysig stämmning. Läraren var superpedagogisk och jätteduktig. Jag är jättenöjd och kommer med största sannolikhet gå på fler kurser hos Marias Garn. marias garn har även stickcaféer som jag tänker gå på.

Maria bloggar även här

Tyvärr så har jag ingen bild på mitt underverk men lägger in en ikväll när jag kommer hem.

4 kommentarer:

Marias garnhändelser sa...

Kul att du var nöjd...skall hålla koll på bild på dina (färdiga?;-)) sockor
/maria

Anette sa...

Kul! Ja, det ger sig liksom självt hur man stickar hälen, bara man kommer igång. Ska beställa garn till nya sockar för våra är utslitna redan! Blir nog bättre med ett ullgarn.

Samtal från min trädgård sa...

Det låter jättekul att gå på kurs. Egentligen är det inte längre bort än en buss eller bilresa för mig, så vi får se om det blir en kurs någon gång på något jag gillar. Ser framemot dina bilder.

Rosenvante sa...

Kul att du blev nöjd med kursen. Bra att läraren var pedagogisk för det är lättare och förstå då om de verkligen går ner på "kan inget vet inget nivån#, för då har alla chans att lära sig.

Blog Widget by LinkWithin