tisdag 17 mars 2009

idag har jag på mig tubsjalen

Jag har ju stickat en tubsjal av det baby Alpaca som jag skrev om innan. Den är färdig och har snabbt blivit min favorit. Färgen är snygg och den är varm, mjuk och go att ha på sig. Jag har använt mig av rundstickor nr 15 och lagt upp 60 m och stickat räta maskor hela vägen runt.Jag har använt 100 gram Baby Alpaca. Och sjalen kan man ha på flera olika sätt, som poncho, väpnarhuva och som jag har den på bilden.

Meningen var att min väninna skulle få den men jag blev så kär i den att jag behöll den själv. Ska sticka en till så att hon också får en.

8 kommentarer:

X-blog sa...

Åh, vad härlig den ser ut, både i färg och form!

Rosenvante sa...

Den ser verkligen jätteskön ut. Gillar det där med att man kan ha den som väpnarhuva också. Det kan behövas när det blåser som det gjort idag.

Mia stickar sa...

Ser helhärlig ut! Inte dumt att ha och dra upp som en luva när det blåser kallt!

Karin sa...

jag ska göra tillhörande armmuddar också. Fick lite garn över nämligen.

Samtal från min trädgård sa...

Så kan det vara ibland, tur att du stickar en till väninnan efteråt.

Pixi sa...

OHHH vilken bra idé!! Istället för en sjal! E det ull i Alpacan lr ! Så rolig o kreativ blogg du har ,helt i min stil!! Såg att du oxå stickat i Fabelgarnet! Vad tycker du om det? Tycker det tar en eeeeevighet så INTE nån favorit men vad gör man inte för färgerna??Haha..Kram på dej !=)

Karin sa...

jag tycker också att fabelgarnet tar en evig tid. Men det är ttrevligt att sticka i och fina färger, precis som du skriver.

Monica Hansen sa...

Ser härlig och varm ut:)

Blog Widget by LinkWithin