onsdag 4 mars 2009

Inköpt raggsocksgarn

Idag har jag varit och köpt raggsockgarnn och strumpstickor på Sticka . Jag ska nämligen gå på kurs nästa vecka, som jag skrivit om innan. Och lära mig att sticka sockor. Men jag måste börja med skaftet hemma och tänkte då starta upp ikväll. Min kopmis sara kommer över ikväll och vi ska ha ett eget lite stickcafé när ungarna har lagt sig, så hon får visa mig hur man startar upp.

4 kommentarer:

Anette sa...

Lycka till med sock-stickandet. Det är inte så svårt egentligen, man jag skulle inte klara det utan beskrivning! /Anette

Rosenvante sa...

Jaha då är det nog snart bara jag som inte gjort strumpor av de som jag läser, jag börjar känna tyngden på mina axlar. Lycka till

Samtal från min trädgård sa...

Du kommer att bli jättebra på det. När man först kommer på det, är det inte så svårt. Det värsta är hälen, och av den finns det olika, som man kan göra, men det kommer att gå galant. Sedan kan du förse hela släkten med sockor!

Karin sa...

Sara hjälpte mig att komma igång med skaftet igår och när det väl satt fart så var det ju kul :-) Hälen ska vi lära oss på onsdag nästa vecka. Jag ser fram emot det.

Blog Widget by LinkWithin